Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωνιστική εβδομάδα για τους δασκάλους

Το πρωί της Τετάρτης θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά τη συνεδρίαση των γενικών συνελεύσεων των δασκάλων (φωτογραφία αρχείου).

Σειρά απεργιακών - αγωνιστικών δράσεων ενάντια στις «αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών» αποφάσισε για αυτήν την εβδομάδα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).


Συγκεκριμένα, το δ.σ. της ΔΟΕ αποφάσισε σε χθεσινή του συνεδρίαση:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με την ΟΛΜΕ έξω από το υπουργείο Παιδείας σήμερα στις 12:30 και τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες του απογευματινού κύκλου) για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη συγκέντρωση.

Συμμετοχή στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και στον συλλαλητήριο των ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ που έχει προγραμματιστεί για την αύριο, Τρίτη στις 10:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αύριο διοργανώνονται και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα (για την Αττική 7.00 π.μ. στην Περ/κή Δ/νση Αττικής, Τσόχα 15-17, Αθήνα). Παρόμοιες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Πανελλήνιο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών την Τετάρτη στις 13:00 στα Προπύλαια και συμμετοχή στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ στην πλατεία Συντάγματος στις 18:00

Το πρωί της Τετάρτης θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά τη συνεδρίαση των γενικών συνελεύσεων των δασκάλων. Αυτές θα σταλούν ακολούθως στο δ.σ. της ΔΟΕ, ώστε να συνεκτιμηθούν και τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία και να συγκληθεί η ολομέλεια των προέδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...