Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κρήτη: Γονείς έκαναν κατάληψη σε σχολείο και μηνύουν τον διευθυντή!

Γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις αλλαγές στο σχολείο τους που γίνεται θυσία στο βωμό των περικοπών


Σε κλοιό κατάληψης βρίσκεται το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας καθώς γονείς και μαθητές αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα ... χέρια τους. Παράλληλα με το “λουκέτο” στο σχολείο, ξεκινούν και δικαστικό αγώνα κατά της διεύθυνσης του Γυμνασίου αλλά και του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου.

Όλα ξεκίνησαν με τις πληροφορίες για σαρωτική ανακατανομή των αριθμητικών δεδομένων του σχολείου, και ως προς τον αριθμό και την πληρότητα των τάξεων αλλά και ως προς τον αριθμό των μαθητών. Η σύμπτυξη των τάξεων σε αίθουσες με υπεράριθμους μαθητές αλλά και η απομάκρυνση μαθητών σε άλλη σχολική μονάδα έχει προκαλέσεις θυελλώδεις αντιδράσεις σε όλη τη σχολική κοινότητα.

Γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις αλλαγές στο σχολείο τους που γίνεται θυσία στο βωμό των περικοπών. Εξάλλου, λουκέτο έβαλαν σήμερα οι μαθητές στο γυμνάσιο Τυμπακίου που απο το πρωί τελεί υπο κατάληψη.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...