Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή στη 48ωρη απεργία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, συμμετέχει στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013. 


Διευκρινίζεται ότι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιείται Γενική Απεργία σε συνεννόηση και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδα στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 8.00 π.μ. στις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων Ειδικής Αγωγής του Ειδικού  Δημοτικού Σχολείου ,του Γυμνασίου ΤΕΕ, του Λυκείου ΕΠΑΛ και ΕΕΕΚ.

Για το λόγο αυτό έχει ήδη κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 για τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου (8.00- 11.00).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται αντιδρώντας στα μέτρα απαξίωσης και διάλυσης της Εκπαίδευσης και της ζωής μας.

Η συμμετοχή όλων μας έχει τεράστια σημασία για την  παραπέρα πορεία και τη μορφή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, που θα προγραμματιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...