Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συναυλία για τη δημόσια παιδεία στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) την Τετάρτη 18/9

Η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μετά από ανοικτή συνεδρίασή της, στην οποία είχαν κληθεί και συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας, εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο τονίζει ότι συνεχίζει τον αγώνα για την κατάργηση του μέτρου της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων των ΑΕΙ, ώστε να παραμείνει ανοικτό το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο. 


Καλεί την Πολυτεχνειακή Κοινότητα να προασπίσει το μέλλον το Πολυτεχνείου και τη Σύνοδο των Πρυτάνεων να λάβει σαφείς και ξεκάθαρες αποφάσεις αντίθεσης στα μέτρα διάλυσης των ΑΕΙ.

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ στη κοινή συνέλευση διδασκόντων, εργαζομένων και φοιτητών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/9/2013, αποφάσισε να καλέσει στα πλαίσια των κινητοποιήσεων, τους πρωτοετείς φοιτητές και τους γονείς τους σε εκδήλωση υποδοχής στην αίθουσα Τελετών του κτιρίου Αβέρωφ. Όπως αναφέρει η "Πρόσκληση σε μια αλλιώτικη γιορτή" η Σχολή θέλει να γιορτάσει μαζί με τους φοιτητές και τους γονείς την επιτυχία τους, την είσοδο τους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αλλά και να στηρίξει μαζί τους την προοπτική της υπεράσπισης της Δημόσιας Παιδείας.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων και των αποφάσεων των Συλλόγων οι εργαζόμενοι, φοιτητές και διδάσκοντες του ΕΜΠ, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οργανώνουν Συναυλία για τη Δημόσια Παιδεία με συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μμ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων ΕΜΠ.

Συμμετέχουν:

Γιώργος Ανδρεαδάκης
Σπύρος Γραμμένος
Φοίβος Δεληβοριάς
Dear John
Encardia
Γιώργος Καραδήμος
Βαγγέλης Κακουλάκης
Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ
Μάνος Πυροβολάκης
Σταύρος Σιόλας
 Τres banal
Μανώλης Φάμελος

παρουσίαση: Μάνια Παπαδημητρίου

Συγκρότημα Πατησίων ΕΜΠ, Πατησίων 42

ώρα έναρξης 20.00
Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...