Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ βγήκε στη ζητιανιά για προσωπικό

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Στη “ζητιανιά” έχει βγει το τελευταίο διάστημα ο Διευθυντής του ΙΕΚ Ζακύνθου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την υποστελέχωση του εκπαιδευτικού ιδρύματος. 


Μπορεί να λύθηκε το θέμα με τους Διευθυντές, αφού παρατάθηκε η θητεία τους, ωστόσο η ανεπάρκεια του προσωπικού είναι εκείνη που λειτουργεί απαγορευτικά στην εκτέλεση των υποχρεώσεών του. Ενώ, λοιπόν, το ΙΕΚ αναμένει ακόμα… την έγκριση των νέων τμημάτων του δεν έχει προσωπικό, παρά μόνο τον Διευθυντή του, που εκτελεί χρέη και υποδιευθυντή, γραμματέα, τηλεφωνητή και καθαριστή.

Στην Αυτοδιοίκηση

Ο κ. Καποδίστριας αναγκάστηκε μπροστά στο κίνδυνο να μην λειτουργεί εύρυθμα το ΙΕΚ, να απευθυνθεί στο Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη ώστε να του διαθέσουν πλεονάζον προσωπικό. Επί της ουσίας τους ζήτησε να εξετάσουν τη δυνατότητα διάθεσης ατόμων μέσα από τα προγράμματα ανέργων που αυτό το διάστημα “τρέχουν” στο νησί. Η διάθεση θα είναι μικρής διάρκειας και συγκεκριμένα έως ότου αποκατασταθεί η λειτουργία του ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί αφού τους πρότεινε να διερευνήσουν ακόμα και την περίπτωση της μετάταξης (κινητικότητας) μονίμου προσωπικού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κ. Μυλωνά όπου έστειλε ένα άτομο, για λίγες, όμως, ημέρες.

www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...