Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κινητοποιήσεις και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Κλειστό το ΤΕΙ σήμερα

Κλειστό είναι σήμερα το ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και την Σπάρτη, ενώ σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.


Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του ιδρύματος, το ΤΕΙ Πελοποννήσου είναι κλειστό την Τρίτη, καθώς η απόφαση αναστέλλει τις εκπαιδευτικές και διοικητικές δραστηριότητες του ΤΕΙ και μεταφέρει την εξεταστική της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, ως έχει.

Στις κινητοποιήσεις, που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμμετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ, οι οποίοι θα απεργήσουν εκτός από την Τρίτη, την Τετάρτη, καθώς και στις 20 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου λόγω της απεργίας που έχουν προκηρύξει η διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων για το διάστημα από 10 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2013, οι εγγραφές για την περίοδο αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν και θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές.

Στις δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που ξεκινούν από την Τρίτη και στην πενθήμερη της επόμενης εβδομάδας, που έχει προκηρύξει η πανελλήνια ομοσπονδία τους ενάντια στη διαθεσιμότητα, θα συμμετάσχουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ). Συγκεντρώσεις στα ιδρύματα την Τρίτη. Οι σύλλογοι διοικητικού προσωπικού και εργαζομένων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου βρίσκονται ήδη σε απεργία. Αναστολή της λειτουργίας του για μια εβδομάδα αποφάσισε το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...