Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εκπτώσεις σε όσους έχουν "Κάρτα Διαβήτη" από τον ΞΥΝΗ

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη, συμμετέχοντας στην εκστρατεία για την χορήγηση εκπτωτικής κάρτας, μαζί με άλλες εταιρίες και οργανισμούς που προσφέρουν σε όλα τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη, μειωμένες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, προσφέρει:

  • Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων στα διετή προγράμματα σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
  • Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων στα ετήσια προγράμματα σπουδών των ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και Carierra Business and Computing School.
  • Έκπτωση 20% επί των διδάκτρων στα ετήσια προγράμματα σπουδών των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ
Επίσης, το Mediterranean College προσφέρει σε όλα τα άτομα που πάσχουν από την ασθένεια του διαβήτη και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού, έκπτωση 10% επί των διδάκτρων για όλα τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Κολεγίου.

Με την κίνησή του αυτή, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προσφέρει οικονομική ελάφρυνση στους διαβητικούς ασθενείς.

Η κάρτα προνομίων για τους διαβητικούς, τέθηκε σε ισχύ την 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Πρόκειται για μια απλή εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, που θα είναι αποδεκτή από το σύνολο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και φορέων, που προσφέρουν συγκεκριμένες εκπτώσεις και προσφορές στους διαβητικούς, για ποικίλα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...