Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Προσλήψεις αναπληρωτών ζήτησε το ΠΑΣΟΚ από τον υπ. Παιδείας

Ο Κων. Αρβανιτόπουλος έκανε δεκτή την πρόταση για χορήγηση από τη Δημόσια Εκπαίδευση κρατικών πιστοποιητικών επάρκειας για ξένη γλώσσα και Η/Υ


Για τα προσχέδια νόμου που αφορούν το Γενικό και το Τεχνικό Λύκειο αλλά και για την προετοιμασία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ενημερώθηκε από τον υπουργό Παιδείας η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ που συναντήθηκε την Τρίτη με τον υπουργό, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τον υφυπουργό, Συμεών Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, προωθούνται όλες οι αναγκαίες αποφάσεις, τόσο ως προς τη στελέχωση των σχολείων, όσο και ως προς το θέμα των βιβλίων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από την πλευρά της να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τις εθελούσιες μετατάξεις από τη Β’ βάθμια στην Α’ βάθμια Εκπαίδευση και να προχωρήσει η πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού των αναπληρωτών καθηγητών.

Δέκτη έκανε, δε, ο υπουργός Παιδείας την πρόταση της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα χορήγησης (από τη Δημόσια Εκπαίδευση) κρατικών πιστοποιητικών επάρκειας για την ξένη γλώσσα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Χρ. Πρωτόπαπας, Δ. Καρύδης και ο τομεάρχης Παιδείας του κόμματος, Δ. Νικηφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...