Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ Ελλήνων του εξωτερικού

Από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ των Ελλήνων μαθητών του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων διπλωματικών υπαλλήλων, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:
Α΄ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 -9-2013 Νεοελληνική Γλώσσα

Β΄ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΤΡΙΤΗ 10-9-2013 Νεοελληνική Λογοτεχνία Μαθηματικά
ΤΕΤΑΡΤΗ 11-9-2013 Αρχαία Ελληνικά Βιολογία
ΠΕΜΠΤΗ 12-9-2013 Ιστορία Φυσική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-9-2013 Λατινικά Χημεία
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 15.30. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Γ΄ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Οι υποψήφιοι με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες εξετάζονται, εφόσον έχουν αποστείλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα από επιτροπή που θα λειτουργήσει στο Βαθμολογικό Κέντρο.
Για την παραλαβή του Δελτίου Εξεταζομένου και για τον τόπο εξέτασης, λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Δ΄ ΤΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
Οι εξετάσεις σ' όλα τα μαθήματα, διενεργούνται στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τη δήλωση του κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το Δελτίο Εξεταζομένου τους από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα προσέλθουν για εξετάσεις, την ημέρα έναρξης των εξετάσεων, και το οποίο θα γνωστοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου.

Ε΄ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ
Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων καθώς και ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα οριστεί με νεότερη Υπουργική Απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...