Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η επιλογή των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα γίνει με βάση τον δείκτη αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών


Τη Δευτέρα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  που θα συνεδριάσει με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος με τους 1765 διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Η επιλογή των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα γίνει με βάση τον δείκτη αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών. Το κριτήριο αυτό περιορίζει τα Ιδρύματα καθώς δεν αφορά σε αυτά με μικρό αριθμό υπαλλήλων.

Θα συζητηθεί ως έκτακτο θέμα στη σύνοδο των πρυτάνεων που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα από τις 29 έως και τις 31 του Αυγούστου. 

2 σχόλια:

  1. Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
    Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
    Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
    Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
    Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
    Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
    Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
    Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
    Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
    Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΕΙ! Σε κάποιο από τα μεγάλα ΑΕΙ που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει γίνει πληθώρα παράνομων προσλήψεων υπαλλήλων αορίστου χρόνου, με πλαστές προϋπηρεσίες κ.λπ., που είναι συγγενείς καθηγητών, υπαλλήλων κ.λπ. ημετέρων. Η οικογενειοκρατία ελέγχει τα πάντα. Αποτελούν κλίκες, ομάδες κρούσης, διαπλοκής, διαφθοράς, απάτης, εκλέγουν διοικήσεις, υπηρεσιακά συμβούλια, συνδικαλιστές κ.λπ. Χρόνια απολαμβάνουν περίεργη ατιμωρησία, κάλυψη, δρουν ανεξέλεγκτοι, με ενέργειες κατά του δημοσίου συμφέροντος. Έχουν κλειδώσει τα κτίρια (και με αλυσίδες!!!), παρεμποδίζοντας τους εκτός ομάδων κρούσης να εισέλθουν στο γραφεία τους. Δεν στέλνουν τα προσόντα υπαλλήλων στο Υπουργείο «με το έτσι θέλω». Δεν επιτρέπουν εγγραφές πρωτοετών. Αποτελούν, χρόνια τώρα, δομημένες ομάδες οικογενειοκρατίας, με διαρκή δράση, που αποσκοπεί στην διάπραξη άνομων πράξεων. Συνθλίβουν τους εκτός οικογενειοκρατίας-ομάδων, αν τους θεωρήσουν εχθρούς για τις πράξεις τους.
    Έκκληση στην Κυβέρνηση, άμεσα να επεκτείνει την εξάρθρωση οργανωμένων ομάδων που διαπράττουν επαναλαμβανόμενα εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος σε όλο το Δημόσιο.
    ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...