Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Απορρίφθηκε το ενδεχόμενο επιστράτευσης των διοικητικών


Απορρίφθηκε το σενάριο επιστράτευσης των διοικητικών υπαλλήλων που εξετάστηκε ως εναλλακτική λύση για να μη χαθεί το εξάμηνο στα πανεπιστήμια, κατά τη συνάντηση που είχε ο... υπ. Παιδείας με τον πρωθυπουργό στα Μαξίμου.



Η ιδέα της επιστράτευσης εκετάσθηκε ως σενάριο στην περίπτωση που συνεχιστεί η απεργία των εκπαιδευτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έλαβε την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την επίλυση της κρίσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Από την πλευρά του, με νέα δήλωσή του, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης κάνει λόγο για «αήθη επίθεση».

«To Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εγώ προσωπικά δεχόμεθα αήθη επίθεση από ορισμένους κύκλους που απεργάζονται σκοτεινά σχέδια», αναφέρει ο πρύτανης και προσθέτει:

«Δηλώνω ότι θα υπερασπιστώ το κύρος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την τιμή και την υπόληψή μου, εκεί που κάθε Έλληνας πολίτης δικαιούται. Δεν προτίθεμαι τώρα να απαντήσω δημόσια και με συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία στους συκοφάντες μου. Θα το πράξω σύντομα στα αρμόδια όργανα και δημόσια. Επαφίεμαι στην πανεπιστημιακή κοινότητα για αποφασίσει για την τύχη του πρύτανή της».

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...