Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στη συνάντηση Σαμαρά - Αρβανιτόπουλου τη Δευτέρα κρίνεται η τύχη 215 εκπαιδευτικών

Στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος  Αρβανιτόπουλος με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα αποφασιστεί το μέλλον των 212 εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αλλά η επαναπρόσληψή τους έχει «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Τη σχετική διαβεβαίωση έλαβαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών σε συνάντηση που είχαν σήμερα, Παρασκευή, με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα των 212 εκπαιδευτικών, οι οποίοι έμειναν ώς τις 2 τα ξημερώματα στο αμφιθέατρο του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι, απαιτώντας την επαναπρόσληψή τους.


Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να προκηρυχθούν οι θέσεις στα ΙΕΚ- ΣΕΚ που είχαν προβλεφθεί για την κατηγορία τους, ώστε να εργαστούν ξανά στην εκπαίδευση, καθώς έχουν «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Πάντως ο υπουργός Παιδείας τους είπε ότι θα συζητήσει το θέμα τη Δευτέρα σε συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό.

Ο εκπαιδευτικοί χθες έμειναν επί ώρες στο υπουργείο Παιδείας έπειτα από άλλη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό ενώ στο χώρο έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αποχώρησαν στις 2 τα ξημερώματα, καθώς ορίστηκε η σημερινή συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...