Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου θα ανοίξει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ η Σύγκλητός του θα είναι σε διαρκή συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τυχόν νέα φαινόμενα βίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.


Η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα, Παρασκευή, συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ίδρυμα μετά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τον «κλεφτοπόλεμο» που μεταφέρεται στο εσωτερικό του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην περιοχή.


«Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων διαδραματίζονται βίαια επεισόδια σοβαρής έκτασης μεταξύ της αστυνομίας, των ασκούντων το παραεμπόριο, καθώς και υποστηρικτών τους. Ως αποτέλεσμα, έχει τεθεί κατ' επανάληψη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μελών της κοινότητάς μας και έχει διαταραχθεί σε σοβαρό βαθμό η ομαλή λειτουργία τού Πανεπιστημίου. Για τους λόγους αυτούς, με απόφαση του πρύτανη, το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου έκλεισε από την Τετάρτη 12.3.2014, 21:00» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή, η Πρυτανεία του Ιδρύματος.

«Η Σύγκλητος ομόφωνα εγκρίνει τις ενέργειες του πρύτανη και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στους χειρισμούς του και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ομαλή ακαδημαϊκή λειτουργία του Ιδρύματος, την ασφάλεια των μελών τής πανεπιστημιακής κοινότητας, την προστασία των υποδομών του πανεπιστημίου, καθώς και τη διαφύλαξη του καλού του ονόματος» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...