Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Άνοιξε έπειτα από 14 εβδομάδες!

Φοιτητές και καθηγητές κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να σωθεί, ει δυνατόν, το εξάμηνο


Λειτουργεί, από σήμερα το πρωί, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ύστερα από 14 εβδομάδες απεργιακών κινητοποιήσεων των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος, οι οποίοι ζητούν να ανακληθεί η απόφαση για τη διαθεσιμότητα.


Για πρώτη φορά, οι φοιτητές πέρασαν κανονικά τις πύλες του πανεπιστήμιου και μπήκαν στα αμφιθέατρα, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η ακαδημαϊκή ζωή στους κανονικούς ρυθμούς. Φοιτητές και καθηγητές κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να σωθεί, ει δυνατόν, το εξάμηνο.

Σήμερα, πάντως, με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, συναντάται το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της διαθεσιμότητας, αλλά και της κατάστασης που επικρατεί στα πανεπιστήμια.

To πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποίησαν διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, διότι τα μέλη του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης της 2/12/13 κλήθηκαν σήμερα να εξετασθούν ενόρκως από τη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο προανακριτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...