Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των διοικητικών

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ και οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από το υπουργείο Παιδείας.


Το ΑΣΕΠ κατήρτισε τους πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μια ημέρα πριν, την Πέμπτη (14.11.2013) είχαν εκδοθεί οι πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης, όπως τονίζεται από το ΑΣΕΠ, βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του πανεπιστημίου.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, για  λόγους διαφάνειας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων, βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...