Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Τολμούν να βγάλουν απεργούς σε αργία!

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Ο κατήφορος της κοινοβουλευτικής χούντας του Σαμαρά δεν έχει τέλος! Από σήμερα το πρωί, αναβαπτισμένος με την εκπληκτική πλειοψηφία των... 153, ο Υπουργός Παιδείας κάνει πράξη τις απειλές του, στέλνοντας στο πειθαρχικό συμβούλιο όσους διοικητικούς υπαλλήλους δεν απογράφηκαν, όπως κλήθηκαν, παρ’ ότι ήταν απεργοί!  Με βάση τους νόμους που ήδη έχουν ψηφίσει, όποιος παραπέμπεται στο πειθαρχικό βγαίνει αυτομάτως σε αργία! Τολμούν να βγάλουν απεργούς σε αργία!


Το θράσος τους έχει ξεπεράσει τα όρια. Η πολιτική τους είναι σαφής: οι απολύσεις στο δημόσιο από δω και πέρα θα αφορούν όποιον δεν "συμμορφώνεται με τας υποδείξεις".

Η για 10η εβδομάδα απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πάτρας και στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο τους έχει χαλάσει τη σούπα. Γιατί είναι μια απεργία που, με την αποφασιστικότητα και τη διάρκειά της έχει ήδη καταφέρει πολύ σημαντικό πλήγμα στην "ομαλή πορεία" της καταστροφής του δημόσιου πανεπιστημίου. Από την πρώτη μέρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να λοιδορήσουν, να τρομοκρατήσουν και να διαλύσουν την αλληλεγγύη των απεργών. Κι όταν δεν τα κατάφεραν με όλους αυτούς τους τρόπους, προχωρούν στο να τους θέσουν σε αργία.

"Επίορκοι" δεν είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι που απεργούν, επίορκοι είναι οι Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης δοσιλόγων και οι στενοί τους συνεργάτες που λυμαίνονται τη χώρα διαλύοντας κάθε δημόσιο αγαθό και ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία στους κολλητούς τους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους φοιτητές, τους ανέργους, να σταθούν στο πλευρό των διοικητικών υπαλλήλων. Να υψώσουμε τείχος προστασίας απέναντι σε μια πολιτική που βάζει τη χώρα στο γύψο.

Να μετατρέψουμε το φετινό Πολυτεχνείο, 40 χρόνια μετά την εξέγερση του ‘73, σ’ ένα νέο ξεσηκωμό για να πέσει η κυβέρνηση , να διώξουμε Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. κι όλους τους εκπρόσωπους του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...