Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

THACE Προκήρυξη Υποτροφιών

Ευκαιρίες για μεταπτυχιακές σπουδές καθώς και φοίτηση σε πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης, εξειδίκευσης και επαγγελματικής πιστοποίησης στη Συμβουλευτική, μπορούν να αξιοποιήσουν πτυχιούχοι  διαφόρων ειδικοτήτων από τους κλάδους των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, μέσω των σαράντα υποτροφιών που προσφέρει το THACE, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΟΜΗ και για τις οποίες οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων λήγουν στις 25 Μαΐου 2010 .
Αναλυτικά μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών θα χορηγηθούν:
Συνολικά πέντε (5) υποτροφίες  αξίας 3.000€ η καθεμία, για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MA in Counselling ». Οι υποτροφίες απευθύνονται σε δύο επαγγελματίες Συμβούλους και τρεις πτυχιούχους των  Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Επιστημών της Υγείας.
Για το Μεταπτυχιακό – επαγγελματικό πρόγραμμα «Advanced Professional Diploma in Integrative Counselling», πέντε (5) υποτροφίες αξίας 3.500€ η καθεμιά που απευθύνονται σε επαγγελματίες συμβούλους και τελειόφοιτους ή απόφοιτους των Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Επιστημών της Υγείας.
Τριάντα (30) υποτροφίες αξίας 1.500€ η καθεμιά, σε επαγγελματίες Συμβούλους που ασκούν το επάγγελμα του Συμβούλου και επιθυμούν να πιστοποιηθούν αποκτώντας τον πιστοποιημένο – επαγγελματικό τίτλο σπουδών «Professional Diploma in Counselling and Counselling Skills».
Το παραπάνω πρόγραμμα υποτροφιών εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής ευθύνης του ιδρύματος για την προώθηση του θεσμού της Δια Βίου Εκπαίδευσης. Οι σχετικές αιτήσεις και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι 25 Μάιου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία του THACE, X. Τρικούπη 24, Αθήνα, 2ος όροφος, τηλ. 210 3643048 & 210 3643049 , www.thace.edu.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...