Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Προκήρυξη Υποτροφιών και Ενημερωτικές Εκδηλώσεις από το ALBA

To ALBA διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις για υποψήφιους φοιτητές σχετικά με τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Οι εκδηλώσεις θα καλύψουν σφαιρικά τα θέματα που συνθέτουν την ολοκληρωμένη εμπειρία της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της διοίκησης των επιχειρήσεων και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος στο συγκεκριμένο τομέα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει  ενημέρωση σχετικά με τις υποτροφίες που έχει προκηρύξει το ALBA για κάθε ένα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει, στην προσπάθειά του να προσελκύσει αιτήσεις με καλές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές επιδόσεις ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

Μία ομάδα  από καθηγητές και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών σχετικά με το ALBA, τα προγράμματα που προσφέρει και τις διαθέσιμες υποτροφίες.

Οι ημερομηνίες, ώρες και χώροι διεξαγωγής των  εκδηλώσεων έχουν ως εξής:

Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 18.30  στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς (Ακτή Μιαούλη 51, Πειραιάς)

Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 18.30  στο ΣΕΒ σύνδεσμος  επιχειρήσεων και βιομηχανιών (Ξενοφώντος 5, Αθήνα)  Η είσοδος είναι  ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...