Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Δύο υποψηφιότητες για την πρυτανεία του ΕΜΠ

Δυό υποψηφιότητες για την Πρυτανεία του Πολυτεχνείου της Αθήνας και μία για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοινώθηκαν χθες από ισάριθμους συνδυασμούς, ενόψει των πρυτανικών εκλογών που θα γίνουν σε πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα τον ερχόμενο Μάιο.
Στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, δυό πολυσυλλεκτικά σχήματα ανακοίνωσαν την κάθοδό τους στις εκλογές προκειμένου να διαδεχθούν τον σημερινό πρύτανη κ.Κ. Μουτζούρη και τους αντιπρυτάνεις κ.κ. Γερ. Σπαθή και Ι. Πολύζο των οποίων η θητεία λήγει -και δεν μπορεί να ανανεωθεί σύμφωνα με τον νέο νόμο για τις εκλογές των πανεπιστημιακών, τον οποίον ωστόσο πολλοί πανεπιστημιακοί αμφισβητούν.
Στο πρώτο σχήμα, ως υποψήφια πρύτανης κατεβαίνει η καθηγήτρια των Πολιτικών Μηχανικών κ. Μαρία Μιμίκου με υποψηφίους αντιπρυτάνεις τους καθηγητές κ.κ. Ανδρέα Μπουντουβή της σχολής Χημικών Μηχανικών και Γεράσιμο Αθανασούλη, της σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών.
Στο δεύτερο σχήμα, ως υποψήφιος πρύτανης κατέρχεται ο καθηγητής επίσης στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών κ. Δημ. Τσαμπούλας με υποψηφίους αντιπρυτάνεις τους καθηγητές κ.κ. Μάριο Τσέζο της σχολής Μηχανολόγων Μεταλλείων Μεταλλουργών και Μαρία Κούη, της σχολής Χημικών Μηχανικών.
Στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, υποψηφιότητα ανακοίνωσε σχήμα υπό τον καθηγητή του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού κ. Πάρι Τσάρτα, με υποψηφίους αντιπρυτάνεις τους καθηγητές κ.κ. Νίκο Σουλακέλλη του Τμήματος Γεωγραφίας, Αγγελική Δημητρακοπούλου του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Γιάννη Κάλλα του Τμήματος Κοινωνιολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...