Πέμπτη 22 Απριλίου 2010


Η ΑΝΕΚ LINES ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Γέφυρα πολιτισμού δημιουργεί η ΑΝΕΚ LINES για 300 μαθητές γυμνασίων της Κρήτης προσφέροντας τους, κάθε εβδομάδα, τη δυνατότητα να ταξιδέψουν δωρεάν με τα πλοία της για να επισκεφθούν το νέο σύγχρονο Μουσείο της Ακρόπολης, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κυρίας Άννας Διαμαντοπουλου, στον χώρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ένα νέο σχολείο ανοιχτό στον κόσμο, τη γνώση και τον πολιτισμό.
Η πρωτοβουλία αυτή της ΑΝΕΚ LINES εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της εταιρείας για την 
προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού εντός και εκτός Ελλάδος. Επιπλέον, για την ANEK LINES αποτελεί θεμελιώδη πεποίθηση ότι ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής ακτοπλοΐας οφείλει να σταθεί δίπλα στους νέους δημιουργώντας ευκαιρίες και προσφορές ώστε η παιδεία και η καλλιέργειά τους να συνεχιστούν ανεμπόδιστα, παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. 
Στο πλαίσιο αυτό, η προσφορά της ANEK LINES αφορά σε 300 μαθητές Γυμνασίων των νομών Χανίων - Ρεθύμνου - Ηρακλείου – Λασιθίου και περιλαμβάνει:
  • Δωρεάν μεταφορά των μαθητών στην Αθήνα με τα πλοία της σε καμπίνες
  • Δωρεάν εισιτήριο για 2 συνοδούς
  • Έκπτωση 50% για όλα τα επιπλέον άτομα που τυχόν συνοδεύουν τους μαθητές
  • Δωρεάν μεταφορά των μαθητών από το πλοίο της ΑΝΕΚ στον Πειραιά στο Μουσείο της Ακρόπολης και επιστροφή (εφόσον ζητηθεί από το σχολείο).
  • Δωρεάν μεταφορά λεωφορείου (εάν ζητηθεί από το σχολείο)
 Η προσφορά ισχύει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πλοίων της ANEK LINES για τα δρομολόγια που αναχωρούν από την Κρήτη κάθε Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη και για τα δρομολόγια επιστροφής από τον Πειραιά κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη Η ANEK LINES παραμένει σταθερά συνεπής στη δέσμευσή της να αποτελεί κινητήριο δύναμη για την πρόοδο και τον πολιτισμό. Υπό αυτό το πρίσμα, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους νέους ανθρώπους κίνητρο και εύκολη πρόσβαση για να γνωρίσουν την ιστορία και την κληρονομιά της χώρας μας. Πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για την ιστορία ενός αρχαιολογικού χώρου και ενός μνημείου που αποτελούν σύμβολα του ελληνικού πολιτισμού παγκοσμίως. 
Περισσότερες  πληροφορίες και κρατήσεις: κα Μαριάννα Παπαμιχελάκη, τηλ. 210-4197451 / 210-4197452

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...