Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των υδραυλικών βραβείων

Άρωμα χάλκινων βραβείων  είχε η ετήσια εορτή βράβευσης των υδραυλικών, που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ στη Θεσσαλονίκη.  

Το ΕΙΑΧ, βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων που διοργάνωσε το Ινστιτούτο, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος, για την δημιουργία σωστών αυριανών επαγγελματιών στον χώρο των θερμο-υδραυλικών.   
Στους τρεις βραβευθέντες μαθητές απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την άριστη απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, που  ξεκίνησε στης 16 Φεβρουαρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαρτίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, στον τέταρτο νικητή (που ισοβάθμησε με τον τρίτο), απονεμήθηκε ένα αναμνηστικό χάλκινο στυλό με το λογότυπο του ΕΙΑΧ.   Παράλληλα, σε κάθε μία από τις τρεις σχολές των οποίων οι μαθητές βραβεύθηκαν, δόθηκε αναμνηστικό δώρο, μία χάλκινη ελιά, έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή.  
Στην έναρξη  της εκδήλωσης, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΧ κ. Νίκος Βεργόπουλος, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του διαγωνισμού που προάγει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία στο επάγγελμα των Θερμο-υδραυλικών και ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη καθιέρωση του σήματος Cu+ στα προϊόντα του χαλκού, που σηματοδοτεί την αντιμικροβιακή του ιδιότητα.
Ο καθηγητής Γεράσιμος Ζεπάτος, παρουσίασε αναλυτικά τους τρόπους εγκατάστασης των χαλκοσωλήνων στη θέρμανση και στην ύδρευση, με παραστατικά παραδείγματα αποφυγής αστοχιών που συμβαίνουν.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ταπανίδης Θεόδουλος και ο Προϊστάμενος Γραφείου Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Φιλιππίδης  Κων/νος.
Τα ονόματα των νικητών και των σχολών τους είναι:
1ο Βραβείο
Γιώργος Καραγιάννης
ΟΑΕΔ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
2ο Βραβείο
Φίλιππος Παπαλεξίου
ΟΑΕΔ ΛΑΚΚΙΑΣ
3ο  Βραβείο
Ιωάννης Σακίδης
ΕΠΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
4ο Βραβείο         ισοβάθμηση
Σωτήριος Λαμπρόπουλος
ΟΑΕΔ ΛΑΚΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...