Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» στις σχολικές μονάδες της Αθήνας


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων εκπαιδευτικών για τις θέσεις των «Πειρατών της Εκπαίδευσης», μέλη του συνδυασμού θα επισκεφθούν από την Τρίτη 19 ως και τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τις σχολικές μονάδες της περιφέρειας του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Αθήνας «Αριστοτέλης». Στην αποστολή αυτή θα συμμετέχουν και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας. 


Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» υποστηρίζουν το «Τελευταίο Θρανίο» http://teleftaio-thranio.blogspot.gr/, ανεξάρτητη παράταξη εκπαιδευτικών Α’θμιας, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς από τη Χαλκίδα που είναι μέλη ή φίλοι των «Πειρατών στην Εκπαίδευση» να υποστηρίξουν με το ψήφο τους το «Τελευταίο Θρανίο» στις εκλογές της Πέμπτης 21/11/2013

Δεν βλέπουμε τα πράγματα από μακριά, αλλά συμμετέχουμε στη διαμόρφωση και λήψη των αποφάσεων, όλοι μαζί. Η ψηφιακή κοινωνία μας δίνει τη δυνατότητα για δημοκρατικούς θεσμούς σε κάθε πτυχή της κοινής συνδικαλιστικής ζωής μας. Διαφάνεια και ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία και τη γνώση θωρακίζουν την δημοκρατική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...