Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Κλειστό λόγω απεργίας το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κλειστό παραμένει το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών λόγω της απεργίας των εργαζομένων κατά της διαθεσιμότητας. 

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως εάν εφαρμοστεί η επικείμενη διαθεσιμότητα, «υπάρχει κίνδυνος το μισό προσωπικό να μη συνεχίσει να εργάζεται στο Μουσείο, γεγονός που εκ των πραγμάτων δυσχεραίνει το έργο του και οδηγεί σε αναστολή πολλές από τις λειτουργίες του».

Το Μουσείο, αναφέρουν στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι, «παραμένει κλειστό εκτός από τις καθημερινές και την πρώτη και τελευταία Κυριακή κάθε μήνα. Κατά συνέπεια, δεν πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες πια δωρεάν ξεναγήσεις κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τις καθημερινές τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ξεναγήσεις για τα σχολεία, ούτε και οι ξεναγήσεις για άλλες ομάδες ενηλίκων. Λυπούμαστε ακόμα, για την αναστάτωση που μπορεί να έχει προκληθεί με τις ακυρώσεις-αναβολές των προγραμματισμένων εκδηλώσεων (ημερίδες, διαλέξεις, συναυλίες, παραστάσεις, συνέδρια, κ.α.), όλο αυτό το διάστημα», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...