Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Oνόματα των εισακτέων Ελλήνων του εξωτερικού στα πανεπιστήμια

Τα ονόματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση παιδιών των Ελλήνων του εξωτερικού και των παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων αποσπασμένων στο εξωτερικό, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.minedu.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα και την αναλυτική βαθμολογία τους, πληκτρολογώντας τον εξαψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο).

Στη διαδικασία εισαγωγής των ειδικών κατηγοριών στα πανεπιστήμια έλαβαν μέρος 1.431 υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 1.031.

Οι εγγραφές στα Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 1.11.10 μέχρι και 10.11.10.

Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις σχολές αυτές και θα τηρηθεί αυστηρά.

Οι επιτυχόντες στα ΤΕΙ γράφονται όλοι στο πρώτο εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ή του τμήματος επιτυχίας τους μέσα στις προθεσμίες. Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν: 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Τα σχετικά δικαιολογητικά θα σταλούν υπηρεσιακά απευθείας στη σχολή επιτυχίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...