Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τελετή Έναρξης & Αγιασμού

Με ιδιαίτερη  επιτυχία και λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης καθώς και η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και της διαδικασίας της κατάρτισης για το έτος 2010-2011.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την συμμετοχή  εκατοντάδων σπουδαστών, εκπαιδευτών  καθώς και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής  κοινότητας, του καλλιτεχνικού χώρου, της πολιτικής και δημοσιογράφων.
Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Γεώργιος Τσατσαμπάς, Πρόεδρος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ο οποίος επεσήμανε στην ομιλία του, τις δράσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που σκοπό έχουν την διαρκή αναβάθμιση των υποδομών του, καθώς και  τη διασφάλιση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας της κατάρτισης.
«Στόχος του  ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι η επαγγελματική  καταξίωση και επιτυχία των αποφοίτων  του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ κος Γεώργιος Τσατσαμπάς, τονίζοντας «ότι αυτό αποτελεί για μας, την ουσία της διαδικασίας της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και τη δικαίωση του εκπαιδευτικού έργου μας».
Δεσμευόμαστε  σε αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας διαχρονικά, ότι καλύτερο, από πλευράς  ποιότητας και δομών κατάρτισης στους νέους της χώρας μας, ανέφερε ο κος Γ. Τσατσαμπάς, στο τέλος του σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε στους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διαθέτει συνολικά τέσσερις κτιριακές δομές κατάρτισης, θεωρητικές και εργαστηριακές, προσφέροντας προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε πενήντα τρία ανταγωνιστικά επαγγέλματα και δέκα απόλυτα εξειδικευμένους τομείς σπουδών.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 2103840552, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...