Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

"Με τον Καλλικράτη στην Παιδεία το Πανεπιστήμιο Αγρινίου οδηγείται στην κατάργηση"


Συνάντηση είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης με τον Δήμαρχο Μακρυνείας κ. Βασίλη Καρακώστα και άλλα μέλη που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του.

Ο κ. Καρακώστας στη συνάντηση επισήμανε ότι «τώρα με το σχέδιο Καλλικράτης και τη συνένωση του δήμου Μακρυνείας στο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, απαιτείται ο νέος δήμαρχος να έχει γνώση και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Σταμάτης διετέλεσε νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας επί 8 χρόνια και είναι σε θέση να γνωρίζει και να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον καθένα και με τον καλύτερα δυνατό τρόπο τα θέματα που απασχολούν τον κάθε δήμο και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε».

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σταμάτης βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση των νέων της ΟΝΝΕΔ που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου, όπου συνομιλώντας και ανταλλάσοντας ιδέες και απόψεις μαζί τους, τους μετέφερε την αγωνία του για το θέμα του Καλλικράτη στην Παιδεία. Ο κ. Σταμάτης ανέφερε πως φοβάται ότι με τον Καλλικράτη στην Παιδεία το Πανεπιστήμιο Αγρινίου καθώς και τα τμήματα του ΤΕΙ Μεσολογγίου οδηγούνται στην κατάργηση.
acarnania.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...