Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Ενημερωτική Εκδήλωση σχετικά με τo ALBA – EBEA Diploma in Management & Entrepreneurship

ALBA Graduate Business SchoolImage via Wikipedia
To ALBA Graduate Business School, σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές για τo πρόγραμμα Diploma in Management & Entrepreneurship, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στις εγκαταστάσεις του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα).         
Η εκδήλωση θα καλύψει σφαιρικά τα θέματα που συνθέτουν  την ολοκληρωμένη εμπειρία της εξειδικευμένης εκπαίδευσης στον τομέα της διοίκησης των επιχειρήσεων.
Μία ομάδα  από καθηγητές και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση για να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών σχετικά με το πρόγραμμα και να συζητήσει τα ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή προγράμματος στο συγκεκριμένο τομέα.
Η είσοδος είναι  ελεύθερη για το κοινό.
Το Diploma in Management & Entrepreneurship είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας με γλώσσα εργασίας την ελληνική, διάρκειας 88 ωρών. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα επιχειρησιακά θέματα, που καλύπτονται σε ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρία Παππά, τηλ: 210 8964531, e-mail: exed@alba.edu.gr.
Περισσότερες  πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ALBA www.alba.edu.gr/News/Pages/News/Diploma_2353.aspx και του ΕΒΕΑwww.acci.gr/acci/Home/tabid/28/language/el-GR/Default.aspx.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...