Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Έναρξη Νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς

Έναρξη κατάρτισης φθινοπωρινού εξαμήνου, έτους κατάρτισης 2010-2011 

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ (Αναγνωρισμένο από τον Ο.Ε.Ε.Κ. / Υπουργείο Παιδείας), ανακοινώνει την έναρξη των νέων προγραμμάτων κατάρτισης φθινοπωρινού εξαμήνου (πρωινών & απογευματινών τμημάτων), έτους κατάρτισης 2010-2011, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στους τομείς σπουδών: Παιδαγωγικών, Μόδας & Ομορφιάς, Επαγγελμάτων Υγείας, Τουριστικών Επαγγελμάτων, Μεταφορών, Οικονομίας & Διοίκησης, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art & Design, Sound & Music, Cinema & TV, ΜΜΕ & Επικοινωνίας.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, κορυφαία επιλογή στο χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, προσφέρει στους αποφοίτους του μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, κρατικό δίπλωμα αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, κι ακόμη, αναβολή στράτευσης, επιπλέον μοριοδότηση κατά τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σπουδαστικό πάσο και Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης.

Η εμπιστοσύνη χιλιάδων γονέων και σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί το εφαλτήριο για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας, την εισαγωγή νέων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε ανταγωνιστικά επαγγέλματα, και την διαρκή αναβάθμιση των κτιριακών και εργαστηριακών δομών κατάρτισης που διαθέτει, έχοντας πάντα ως στόχο την επαγγελματική καταξίωση και επιτυχία των αποφοίτων του.

Για μια ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με την αποφασιστική του βούληση, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των σπουδαστών του και της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντάς τους πρόσβαση στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με γνώμονα το σεβασμό, την αξιοπιστία και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των σπουδαστών του.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...