Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εντολή Σαμαρά για διαθεσιμότητα ακόμη 5.000 υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Διαθεσιμότητα: Ψάχνουν ακόμη 5.000 καθηγητές και δασκάλους

Σαφείς εντολές για την επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σχετικά με την κινητικότητα στο Δημόσιο, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στη συνάντηση αποφασίστηκε να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αλλαγών μέσα σε υπουργεία και κυρίως στο υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση αναζητά ακόμη 5.000 υπαλλήλους που θα μπουν σε διαθεσιμότητα και φαίνεται ότι αυτοί θα προέλθουν από το υπουργείο Παιδείας.

Στη σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου και των υπουργών Οικονομικών Ιω. Στουρνάρα, Εσωτερικών Ιω. Μιχελάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη, Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και Υγείας Αδ. Γεωργιάδη, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση με στόχο να μην υπάρξουν αποκλίσεις.

Σε δήλωσή του, ο Κυρ. Μητσοτάκης, τόνισε πως δόθηκαν κατευθύνσεις για επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης, όσον αφορά και στα ποιοτικά και στα ποσοτικά στοιχεία.

Ο Ιω. Στουρνάρας, από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες και πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...