Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για τη Γιορτή της Μητέρας

Ο τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για τη γιορτή της Μητέρας, με μια μεγάλη θεατρική διαδραστική παράσταση, με τίτλο «Ένα ταξίδι στον κόσμο» και θέμα: Ιστορίες, μουσική και χοροί από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Στην θεατρική παράσταση συμμετέχουν οι σπουδάστριες του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, σε σκηνοθεσία της κας Αθηνάς Αρσένη, καθηγήτριας Θεατρικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Τομέα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και μουσική επιμέλεια της κας Βίκυς Σαχπάζη, καθηγήτριας Μουσικής του Παιδαγωγικού Τομέα ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Πιο συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Γιορτάζει η μανούλα…γιορτάζει η ζωή!», οι Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, διοργανώνουν την Κυριακή 9 Μάιου 2010, από 10 π.μ. έως 14.30 μ.μ., την παραπάνω εκδήλωση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός).
Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με τη στήριξη  του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, περιλαμβάνει: Θεατρική διαδραστική  παράσταση του Παιδαγωγικού τομέα  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ,  Έκθεση με πρωτότυπες ομαδικές εργασίες παιδιών, αφιερωμένες  στο περιβάλλον, στον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, Θεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Έλα να ανακαλύψουμε το Μινωικό Πολιτισμό», Δραματοποιημένη αφήγηση από το εργαστήρι του Θεάτρου Πόρτα- Ξένια Καλογεροπούλου, Εργαστήρια αθλοπαιδιών, Εργαστήρια ζωγραφικής καθώς και πολλά Δημιουργικά Εργαστήρια Κατασκευών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...