Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Διαβατήριο στην αγορά εργασίας το δίπλωμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ!

Το ισχυρό κρατικό δίπλωμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί διαβατήριο στην αγορά εργασίας για χιλιάδες σπουδαστές, αποτελώντας ένα αναγνωρίσιμο και σημαντικό δίπλωμα εργασίας. Η υψηλή δημοφιλία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε χιλιάδες σπουδαστές, η αναγνώριση από τους επιχειρηματικούς φορείς και η επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων του, που αγγίζει τα ποσοστά του 98%, αποτελούν αδιαμφισβήτητα  στοιχεία που αναδεικνύουν τη μεγάλη αξία που αντιπροσωπεύει η επαγγελματική εκπαίδευση που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Οι απόφοιτοι  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποκτούν μετά την  αποφοίτησή τους ένα δίπλωμα υψηλής επαγγελματικής αξίας, χάριν στο υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, προσφέρει σύγχρονα προγράμματα  επαγγελματικής εκπαίδευσης σε πενήντα  τρεις ειδικότητες υψηλής ζήτησης, που οδηγούν απευθείας στην αγορά εργασίας τους αποφοίτους του.
Τα προγράμματα  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, απευθύνονται σε αποφοίτους Λυκείου, ενώ έχουν διαμορφωθεί παράλληλα ειδικά προγράμματα για αποφοίτους Γυμνασίου.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, στα ιδιόκτητα εργαστήρια και  studios που διαθέτει, προσφέρει στους σπουδαστές του μια αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση, ποιότητα σπουδών, πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παροχών, κι ένα χαμηλό κόστος σπουδών συγκριτικά με την αξία,  τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που αντιπροσωπεύει η φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχες δομές κατάρτισης στην Ευρώπη.
Οι τομείς σπουδών στους οποίους προσφέρει  αντίστοιχα προγράμματα το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι: Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art & Design, Cinema & TV, Παιδαγωγικών, Δημοσιογραφίας, Μόδας και Ομορφιάς, Sound & Music, Τουρισμού, Υγείας και Μεταφορών.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...