Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Career Forum 2010

Τo ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ανακοινώνει τη διοργάνωση του Career Forum 2010, με σκοπό να φέρει σε επαφή σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με εκπροσώπους της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων. Μέσα από εξατομικευμένες συνεντεύξεις με στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να διερευνήσουν από κοινού τις δυνατότητες συνεργασίας και απασχόλησης.
Το Career Forum 2010, θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, από 17:00 έως 21:00. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ από τους τομείς: Διοίκησης και Οικονομίας, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Τουρισμού, Art & Design, Υγείας, Παιδαγωγικών, ΜΜΕ & Επικοινωνίας, Cinema & TV, Sound & Music και Μόδας – Ομορφιάς.
Οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από  μια συντονισμένη διαδικασία, να πραγματοποιήσουν εξατομικευμένες συνεντεύξεις με υποψηφίους σπουδαστές, προκειμένου να αξιολογήσουν τα ουσιαστικά και επαγγελματικά τους προσόντα, για την πρόσληψή και τη στελέχωσή τους με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Παράλληλα μέσω της συμμετοχής τους, εξασφαλίζουν την πρόσβαση στη βάση δεδομένων των βιογραφικών των σπουδαστών.
Το Career Forum 2010 του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στόχων του ΓΕΑ (Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης) του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, για την απασχόληση, την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και την προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών και των αποφοίτων του.
Οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  στο Career Forum 2010, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τηλ. 210 3840 552, προκειμένου να λάβουν την αίτηση συμμετοχής και να ενημερωθούν για τη διαδικασία, υπεύθυνη κα Β. Καββαδά, e-mail: vkavvada@iekdomi.edu.gr Υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής έως 15 Ιουνίου.
Επιπλέον  προσφέρεται η δυνατότητα, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχή  τους, από το δικτυακό τόπο του ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, στην διεύθυνση: http://www.iekdomi.gr/facilities/office_of_career 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...