Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο Ροβήρος Μανθούλης στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Προβολή της ταινίας «Μπλουζ  με σφιγμένα δόντια» 

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες και  ντοκιμαντερίστες με διεθνή καριέρα, θα βρεθεί στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο επόμενο Cine –Τρίτη, που διοργανώνει ο τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ την Τρίτη 11 Μαΐου στις 18:30.
Ο Ροβήρος  Μανθούλης και η ταινία του «Μπλουζ με σφιγμένα δόντια», έρχονται να επισφραγίσουν μια σειρά πρωτοβουλιών, προβολών και εκδηλώσεων του τομέα Cinema & TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αφιερωμένες στον Κινηματογράφο και την Τηλεόραση.
Στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, οι σπουδαστές του τομέα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Ροβήρο Μανθούλη και να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας «Μπλουζ με σφιγμένα δόντια», μια ταινία που μαζί με το «Γάμο της Μαρίας Μπράουν» του Φασμπίντερ και το «Κοπάδι» του Γκιουνέι, βραβεύτηκαν από την Ένωση Κινηματογραφικών Κριτικών Βρυξελών σαν καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη (Μαυροκορδάτου 1-3, 1οςόροφος).
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3824 411, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...