Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Ο τομέας Πληροφορικής στη dte 2010


 Οι σπουδαστές των τμημάτων πληροφορικής και νέων τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, επισκέφθηκαν και φέτος την 6η  έκθεση dte, digital technology expo 2010, που διεξήχθη στο Helexpo Palace.
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έδειξαν ιδιαίτερο  ενδιαφέρον για το Gaming και το Smart Home σε ότι αφορά την θεματολογία της έκθεσης καθώς και για τις 3D τηλεοράσεις, τα νέα Blu-ray players και άλλες τηλεοπτικές συσκευές.
Το ενδιαφέρον των σπουδαστών προσέλκυσε  το περίπτερο της Electronic Arts, η οποία προσέφερε στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ τη δυνατότητα να απολαύσουν το 2010 FIFA World Cup και το Battlefield: Bad Company 2 καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer 2010. Αποκορύφωμα της επίσκεψής τους στην έκθεση, ήταν το περίπτερο της Zegetron, με το πανελλήνιο τουρνουά Pro Evolution Soccer, όπου ανάμεσα σε εκατοντάδες παίκτες PES, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έδωσαν επικές μάχες.
Ο τομέας πληροφορικής και νέων τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, κάθε χρόνο δίνει το δυναμικό του παρών στο ετήσιο ραντεβού μεγάλων διοργανώσεων που ενδιαφέρουν το κοινό και τις επιχειρήσεις.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...