Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Διοργάνωση Festival Τεχνών και Νέων Τεχνολογιών 2010


Μετά από δέκα πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις, το Festival Τεχνών και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ διοργανώνεται και αυτό το καλοκαίρι από 14 έως 17 Ιουνίου στη Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης).

Το Festival Τεχνών και Νέων Τεχνολογιών 2010, ένα καλλιτεχνικό και τεχνολογικό φεστιβάλ στα πρότυπα κορυφαίων διοργανώσεων, δημιούργησαν οι τομείς Art & Design, Cinema & TV, Sound & Music και Computing του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, για να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες τάσεις της τέχνης και της τεχνολογίας καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, το ταλέντο και των επαγγελματισμό των σπουδαστών.

Ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα παρουσιάσει για μια ακόμη χρονιά έκθεση έργων των σπουδαστών, σε θεματικές κατηγορίες όπως: διακόσμηση, 3d computer aides design, γραφιστική, εικονογράφηση, 3d animation και φωτογραφία, καθημερινά στην αίθουσα τέχνης.

Στο πλαίσιο των εργασιών του φεστιβάλ, θα πραγματοποιούνται παράλληλα παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών των σπουδαστών, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Την Τετάρτη 16 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν προβολές μικρού ταινιών, ντοκιμαντέρ, video clip και 3d animation, από τους σπουδαστές του τομέα Cinema & TV, στην αίθουσα λόγου από 19:00 έως 22:00.

Τέλος την Πέμπτη 17 Ιουνίου, στην αίθουσα λόγου, από 19:00 έως 21:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων και των υποτροφιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Θα ακολουθήσει έκθεση εδεσμάτων και μπουφέ, που θα επιμεληθούν οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Chef και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Η βραδιά θα κλείσει με ένα ξεχωριστό μουσικό event, που θα περιλαμβάνει JAZZ και μελωδικό HIP HOP, με τη συμμετοχή των σπουδαστών του τομέα Sound & Music.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, καθημερινά από 14 έως 17 Ιουνίου, 10:00-14:00 και 17:30 – 21:00, Στοά Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...