Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για την κατασκευή από τον ΟΣΚ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου

Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλλει για την κατασκευή από τον ΟΣΚ, όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, είχε ζητήσει την επίσπευση της υπογραφής της Υπουργικής Απόφασης που απαιτείται για να προχωρήσει η διαδικασία κατασκευής του σχολείου.

Η απόφαση αυτή υπεγράφη στις 29 Οκτωβρίου 2010 από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Δ. Ρέππα και αναφέρει: «Αποφασίζουμε: Αναθέτουμε την αρμοδιότητα για τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, Ν.Α. Εύβοιας (οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις)» στην ΟΣΚ ΑΕ.»

Από τη μεριά του ο ΟΣΚ ενημέρωσε τη βουλευτή ότι, το έργο «2ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου» βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης της μελέτης εφαρμογής, η οποία θα είναι έτοιμη έως το τέλος του 2010.

Κατόπιν αυτών, η κυρία Περλεπέ επισημαίνει ότι το έργο πρέπει πλέον να εκτελεσθεί το συντομότερο δυνατόν, για να αποκτήσουν οι μαθητές ένα σύγχρονο και λειτουργικό από κάθε άποψη κτήριο, απόλυτα απαραίτητο για τις μαθησιακές τους ανάγκες, αλλά και γενικότερα για τις εκπαιδευτικές υποδομές της πόλης της Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...