Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κατάληψη στο Αθλητικό Γυμνάσιο Χανίων

Το ποτήρι ξεχείλισε για τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χανίων οι οποίοι κατέλαβαν σήμερα το σχολείο τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη προπονητών στα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ). Επί τρεις μήνες τα παιδιά δεν έχουν κάνει ούτε μία ώρα γενικής γυμναστικής.

Στο πλευρό των μαθητών βρίσκονται ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διευθύντρια και οι καθηγητές του σχολείου καθώς και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων νομού Χανίων.

Η γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Θέμις Σταθάκη υπογράμμισε ότι "στο 1ο Γυμνάσιο λειτουργούν τμήματα αθλητικής διευκόλυνσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πολύ επιτυχημένα. Φοιτούν 300 παιδιά στο συγκεκριμένο σχολείο ενώ τα μισά από αυτά, έρχονται ειδικά για να προπονούνται. Έρχονται από όλο τον νομό Χανίων, ακόμα και από μακρινές περιοχές και ταλαιπωρούνται πολύ για να έρθουν μέχρι εδώ καθώς ξυπνούν πολύ πρωί. Κάποιοι γονείς υπερβαίνουν εαυτόν για να τα φέρουν ενώ θα μπορούσαν να πάνε στο διπλανό τους Γυμνάσιο. Εδώ και δυο τρεις μήνες τα παιδιά κάνουν υπομονή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...