Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Η Χρυσή Αυγή λέει ψέματα

"Απολύτως ανακριβή και αναληθή" χαρακτηρίζει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου την αποδιδόμενη στον πρύτανή του, Πάρι Τσάρτα, δήλωση περί της προτεραιότητος των αλλοδαπών έναντι των Ελλήνων φοιτητών και φοιτητριών στις φοιτητικές εστίες.

Σε Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής, με θέμα "Προηγούνται οι αλλοδαποί στις φοιτητικές εστίες", αποδιδόταν στον πρύτανη του συγκεκριμένου Ιδρύματος η δήλωση: "Στην Ελλάδα προηγούνται οι αλλοδαποί έναντι των ημεδαπών φοιτητών και φοιτητριών".

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι η δήλωση του πρύτανη που επικαλείται η Χρυσή Αυγή, "είναι απολύτως ανακριβής και αναληθής".

Αναφέρει ακόμα ότι "Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπως και στα άλλα ελληνικά ΑΕΙ, η εισαγωγή αλλοδαπών-αλλογενών φοιτητών γίνεται με βάση τις νομοθετικές προβλέψεις του Υπουργείου Παιδείας. Οι αλλοδαποί φοιτητές δε κρίνονται για διαμονή στις φοιτητικές εστίες μαζί με όλους τους υπόλοιπους φοιτητές με κοινά κριτήρια τα οποία καθορίζονται από τον Κανονισμό Στέγασης του Πανεπιστημίου Αιγαίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...