Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στις 24 Οκτωβρίου οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στις 24 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τελικά οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Συμβουλίου Διοίκησης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σύμφωνα με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου.Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 09.00 π.μ. και θα τελειώσει στις 15.00 μ.μ. στα παρακάτω δύο εκλογικά τμήματα:
1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:
Το Αμφιθέατρο 1 της Σχολής Θετικών Επιστημών, στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τα μέλη ΔΕΠ-εκλέκτορες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Α μέχρι και το γράμμα Λ
2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:
Το Αμφιθέατρο 4 της Σχολής Θετικών Επιστημών, στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τα μέλη ΔΕΠ-εκλέκτορες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ μέχρι και το γράμμα Ω.
Γ. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στην Πρυτανεία (Τμήμα Πρωτοκόλλου Διεκπεραίωσης και Αρχείου, Μεταβατικό Κτίριο, 2ος όροφος) από τους ενδιαφερομένους καθηγητές (καθηγητές πρώτης βαθμίδας και αναπληρωτές καθηγητές), που πληρούν τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων, μέχρι και την 17η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00μ.μ.
Η αίτηση των ενδιαφερομένων υποβάλλεται προσωπικά, μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου ή επιστολικά (επισυνάπτεται υπόδειγμα αίτησης).Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιοι καθηγητές, οι οποίοι αποχωρούν αυτοδικαίως από την υπηρεσία, πριν από τη λήξη της τετραετούς θητείας (δηλαδή όσοι αποχωρούν 31-8¬2015).Δ. Σε περίπτωση που αποβεί άγονη η ως άνω πρώτη εκλογική διαδικασία, θα επαναληφθούν οι εκλογές στις 29 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα, στα ίδια εκλογικά τμήματα με τους ίδιους υποψήφιους και τις ίδιες ώρες ψηφοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...