Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Προσλήψεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Την πρόσληψη 77 εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής προκειμένου να υποστηρίξουν τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης για τα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.
Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο.
Επιπλέον, το υπουργείο ανακοίνωσε την πρόσληψη 84 εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου Αγγλικής Γλώσσας, που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου για τη διδασκαλία των μαθημάτων της 2ης Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (11 εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας και 20 εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας).
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...