Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

e-Learning Expo 2010: Μια έκθεση για την ποιότητα ζωής και την κοινωνική ευημερία

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στις 2 και 3 Οκτωβρίου η e-Learning Expo, η κύρια έκθεση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης στην Ελλάδα. Η e-Learning Expo 2010 διοργανώνεται στο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στη Γλυφάδα.

Η θεματολογία της φετινής έκθεσης είναι «Ηλεκτρονική Μάθηση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και κοινωνική ευημερία (e-Learning for a better quality of life and social well being)». Η έκθεση e-Learning Expo 2010 συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις της χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους για την καταπολέμηση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η έκθεση e-Learning Expo απευθύνεται σε:
• Συμβούλους εκπαίδευσης και κατάρτισης
• Στελέχη Εταιριών και Οργανισμών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
• Στελέχη Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού
• Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη Οργανισμών
• Ερευνητές και Επιστήμονες της Ηλεκτρονικής Μάθησης
• Γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές
• Προσωπικό Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα

Η έκθεση e-Learning Expo στοχεύει στο να αποτελέσει ένα πεδίο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, ανοικτής συζήτησης και συνεργασίας σχετικά με τις καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση καθώς και τη διά βίου μάθηση.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν, τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις με ανταλλαγή τεχνογνωσίας, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή μαθησιακού περιεχομένου, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης.

Την 1η ημέρα της έκθεσης, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί διεθνής επιστημονική ημερίδα με θέμα «e-Learning for a better quality of life and social well being» με προσκεκλημένους καταξιωμένους ομιλητές. Η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Την 2η ημέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες επιστημονικές εκδηλώσεις και συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με την ηλεκτρονική μάθηση και την τεχνολογικά υποστηριζόμενη κατάρτιση και παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-19:00.
Λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα
www.elearningexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...