Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Diploma in Shipping Management Studies» από το ALBA

ALBA Graduate Business SchoolImage via Wikipedia
Υποβολή Αιτήσεων μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2010 

Το ALBA Graduate Business School ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το Diploma in Shipping Management Studies, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη του ευρύτερου κλάδου της Ναυτιλίας που επιθυμούν ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα σπουδών. H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Οκτωβρίου 2010.

Τα σημερινά ναυτιλιακά στελέχη αντιμετωπίζουν έναν ευρύτερο ορίζοντα προκλήσεων με αυξημένες απαιτήσεις για άρτιο  θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο. Με γνώμονα την ιδιαίτερη φύση των επαγγελματικών υποχρεώσεών  τους, η οποία δεν τους επιτρέπει  πάντοτε να δεσμευθούν σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών, το Δίπλωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες εκπαίδευσής τους. Οι συμμετέχοντες διαμορφώνουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών, σε σχέση με τον αριθμό μαθημάτων, τη διάρκεια και τον τρόπο παρακολούθησης, αποκτώντας έτσι μία ευέλικτη αλλά ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική εμπειρία.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση όλων των μαθημάτων  που καταρτίζουν το εν λόγω πρόγραμμα  σπουδών, οι φοιτητές μπορούν, εάν το επιθυμούν, να προχωρήσουν στην απόκτηση του ALBA ΜΒΑ in Shipping με απαλλαγή των συγκεκριμένων μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με την κα Μαρίλια Κούκου, e-mail: shipping@alba.edu.gr, τηλ: 210 8964531 (εσωτ. 265). Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ALBA υπάρχουν και στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/academic/.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...