Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, μία είναι η κορυφαία επιλογή!

To ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του, είναι ένα από τα πλέον επώνυμα και καταξιωμένα ΙΕΚ και αδιαμφισβήτητα, η Κορυφαία Επιλογή στο χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης!

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί την επιλογή χιλιάδων σπουδαστών, για την ποιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης που προσφέρει, για την ποιοτική εξυπηρέτηση των σπουδαστών του, το ανθρώπινο και δημιουργικό περιβάλλον εκπαίδευσης, τις σύγχρονες εκπαιδευτικές και εργαστηριακές δομές που διαθέτει, τις επαγγελματικές επιτυχίες των σπουδαστών του, καθώς και τις κορυφαίες διακρίσεις που αποσπά, ως επιστέγασμα της επιτυχημένης και καταξιωμένης πορείας του.

Πρόσφατα, βραβεύτηκε από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, αποσπώντας την πιο κορυφαία τιμητική διάκριση. Στόχος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι η καταξίωση και η επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του, γι αυτό και προσφέρει δυνατά επαγγελματικά εφόδια στους σπουδαστές του, που καταξιώνονται δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο. ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Γιατί, στο χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, μία είναι η κορυφαία επιλογή για την επαγγελματική σας επιτυχία στο μέλλον!

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...