Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η εμπειρία της φοιτητικής ζωής στο Μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Ελλάδας

Το OPEN DAY PARTY των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & του MEDITERRANEAN COLLEGE ή αλλιώς το event του φθινοπώρου, είναι γεγονός...

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, το club Villa Mercedes ήταν prive....από τους φοιτητές του MEDITERRANEAN COLLEGE και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους καλεσμένους τους για το OPEN DAY PARTY της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς. Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 2.000 και προέρχονταν από τους χώρους της πολιτικής, της μόδας, της υγείας, της ομορφιάς, των media, της δημοσιογραφίας και των επιχειρήσεων.

Οι πανέμορφες εστεμμένες του Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1, Άννα Πρέλεβιτς (STAR ΕΛΛΑΣ 2010), Μαντώ Γαστεράτου (MISS ΕΛΛΑΣ 2010) και Μελίνα Σιρύη (MISS YOUNG 2010) βρέθηκαν κοντά στους σπουδαστές του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου της Ελλάδας και έλαβαν από τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, τις υποτροφίες που είχαν κερδίσει στον 21ο Διαγωνισμό Ομορφιάς.

Οι 2 νικήτριες θα φοιτήσουν στο Mediterranean College στην Αθήνα και θα αποκτήσουν πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor, από το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, ενώ η Miss Young θα ξεκινήσει τις σπουδές της μόλις αποφοιτήσει από το Λύκειο.

Το πτυχίο που αποκτούν οι φοιτητές του Mediterranean College είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, αφού το Κολέγιο – το οποίο λειτουργεί με επιτυχία για 33 χρόνια στην Ελλάδα - είναι αναγνωρισμένο στη Μεγ. Βρετανία ως Ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση, ενώ έχει λάβει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με τον σχετικό νόμο.

Η Ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά και το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους φοιτητές σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...