Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΝΑΡ σχετικά με τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

Το ΝΑΡ, με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, καταδικάζει τα ακραία εκφυλιστικά φαινόμενα αστικού τύπου βίας, που ασκήθηκαν από οργανωμένη ομάδα της πολιτικής οργάνωσης ΑΡΑΣ στην Πάτρα την 14η Σεπτεμβρίου 2010.

Οι επαναστατικές κομμουνιστικές αρχές, οι αρχές της εργατικής δημοκρατίας και του επαναστατικού πολιτισμού είναι αδιαπραγμάτευτες και επιτάσσουν, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, τη σαφή πολιτική τοποθέτηση επί της ουσίας, χωρίς κανενός είδους συμψηφισμούς και πολιτικαντισμούς.

Η συγκεκριμένη πρακτική της ΑΡΑΣ είναι επικίνδυνη και συκοφαντική για την πολιτική της ανατροπής και τον επαναστατικό δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε, μαζί με χιλιάδες αγωνιστές και άλλες πολιτικές οργανώσεις στο μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τέτοιες ενέργειες υπερβαίνουν πλέον κάθε όριο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα υπαρκτά μικροϊδιοκτησιακά και εκφυλιστικά φαινόμενα, τις πολιτικές ή οργανωτικές ευθύνες άλλων οργανώσεων ή σχημάτων και από λαθεμένες πολιτικές επιλογές ιδιαίτερα στο ζήτημα των συμμαχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...