Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην «Σχολική Συμμαχία» κατά της ακρίβειας με μειώσεις στα δίδακτρα 20%

Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, το ισχυρό όνομα στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία του ΒΗΜΑ 99,5, και συμμετέχει στην «Σχολική Συμμαχία» κατά της ακρίβειας, προσφέροντας μειώσεις στα δίδακτρα 20%, για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.
Για μια  ακόμη φορά, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, το ισχυρό όνομα στην επαγγελματική εκπαίδευση, με 35 χρόνια εκπαιδευτικής και κοινωνικής προσφοράς, ανταποκρίνεται και συμμετέχει στις πρωτοβουλίες άλλων κοινωνικών εταίρων, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές να αποκτήσουν πρόσβαση στην ανώτερη και αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση που προσφέρει.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για μια ακόμη φορά ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη χιλιάδων σπουδαστών καθώς και των οικογενειών  τους, προσφέροντάς τους την πρόσβαση στην αναβαθμισμένη επαγγελματική  εκπαίδευση που δικαιούνται.
Η «Σχολική Συμμαχία» είναι μια πρωτοβουλία του ΒΗΜΑ 99,5 και της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...