Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος καθηγήτριας που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα

Την οδύνη του για τον άδικο και αδόκητο θάνατο της καθηγήτριας, Κλαίρης Καψαχάτη, η οποία είχε τεθεί πρόσφατα σε καθεστώς διαθεσιμότητας, εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ.

Η εκπαιδευτικός ειδικότητας Νοσηλευτικής στο Επαγγελματικό Λύκειο Τυρνάβου, μητέρα δύο παιδιών ήταν μαχητική συνδικαλίστρια, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Λάρισας. Πρόσφατα είχε τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από το υπουργείο Παιδείας, μαζί με άλλους 112 εκπαιδευτικούς από τη Λάρισα και τους 2.500 εκπαιδευτικούς της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης στο σύνολο της χώρας.

«Η Κλαίρη Καψαχάτη υπήρξε δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα, που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Λάρισας στο νομό, και αγωνιζόταν μαζί με όλους τους συναδέλφους της ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και τρόικας που απολύει και εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και διαλύει το δημόσιο σχολείο. Όμως η ταλαιπωρημένη καρδιά της δεν άντεξε. Έφυγε αγωνιζόμενη για τη ζωή και για μια δίκαιη κοινωνία», σημειώνει το δ.σ. της ΟΛΜΕ εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της καθηγήτριας. «Υποσχόμαστε στη μνήμη της να μην υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα», καταλήγουν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...