Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για την 82η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Χιλιάδες δασκάλες, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της χώρας αποκλείστηκαν από την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της 82ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ, από τους ίδιους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους που προτίμησαν να συζητήσουν για άλλη μια φορά «κεκλεισμένων των θυρών».

Αλλά να ήταν μόνο αυτό! Οι δάσκαλοι μένουν εκτεθειμένοι στη θύελλα απολύσεων που έρχεται από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, αφού η συνέλευση δεν πρόλαβε να συζητήσει το πρόγραμμα δράσης αφήνοντας στο νέο ΔΣ το καθήκον να το κάνει!

Οι “Πειρατές στην Εκπαίδευση” στην προσπάθεια τους να μεταδώσουν ζωντανά από το ίντερνετ τις εργασίες της Γ.Σ. αντιμετώπισαν την πεισματώδη άρνηση του προεδρείου και των συνδικαλιστών των άλλων “μεγάλω픨παρατάξεων.

Ο Θανάσης Γούναρης, αντιπρόσωπος των “Πειρατών στην Εκπαίδευση”, από το σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Αθήνας «Αριστοτέλης», δέχθηκε προπηλακισμούς και λοιδορίες από συνδικαλιστές που έχασαν τη ψυχραιμία τους στην ιδέα μιας διαφανούς διαδικασίας. Μιας διαδικασίας που θα έδινε την ευκαιρία σε χιλιάδες συναδέλφους τους να τους ακούσουν και να τους δουν ζωντανά.

Οι Πειρατές στην Εκπαίδευση

1) Θα ζητήσουμε όλο το μαγνητοσκοπημένο υλικό και δεσμευόμαστε ότι αμέσως μόλις το πάρουμε στα χέρια μας θα το αναρτήσουμε στις σελίδες μας, ώστε έστω και κατόπιν εορτής να δώσουμε την ευκαιρία στους συναδέλφους να δουν και να ακούσουν τι είπαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι τους και χωρίς επιλεκτικές περικοπές.

2) θα καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την απ’ ευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. από τη σελίδα της ΔΟΕ, καθώς και την αμφίδρομη παρέμβαση όλων των συλλόγων της χώρας με ψηφιακές πλατφόρμες στις αποφάσεις της.


3) καλούμε τους συναδέλφους μας να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσα από τις σελίδες μας και στo e-mail: agounar@sch.gr

Όλο το ενημερωτικό δελτίο των "Πειρατών στην Εκπαίδευση στο http://edu.pirateparty.gr/2013/07/01/pse_82i_gs_doe/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...