Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή της Epson στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, στη Σύρο


Με θέμα Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Διδακτική Πράξη, διοργανώθηκε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, από 21-23 Ιουνίου στη Σύρο, στο οποίο η Epson ήταν Μέγας Χορηγός. 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Epson είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει λύσεις προβολής πολύ κοντινής απόστασης, όπως τον διαδραστικό προβολέα Ultra Short Throw, EB 485Wi ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες μίας σύγχρονης αίθουσας διδασκαλίας.

Οι παρουσιάσεις σε αίθουσες διδασκαλίας γίνονται τώρα πιο ζωντανές και ενδιαφέρουσες με τους προβολείς μικρής απόστασης της Epson οι οποίοι συνδυάζουν προβολή σε οθόνη έως και 100 ίντσες από πολύ μικρή απόσταση χωρίς σκιές και αντανακλάσεις, εύκολη σύνδεση μέσω USB, ενσωματωμένα ηχεία 16W για να μην χρειάζεται σύνδεση με ηχοσύστημα και φυσικά ταυτόχρονη χρήση από δύο ψηφιακούς μαρκαδόρους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ, ότι το μερίδιο αγοράς της Epson στους εκπαιδευτικούς προβολείς (πολύ κοντινής απόστασης) ξεπερνά το 80%, αποτελώντας με διαφορά την πρώτη επιλογή για την πληθώρα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και σχολείων.

Παράλληλα, εκπρόσωποι της Epson είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην πράξη, ατελείωτες εκτυπώσεις χαμηλού κόστους από το πολυμηχάνημα L550, της νέας σειράς εκτυπωτών Ink Tank System της Epson, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για να εκτυπώνετε μέχρι και 12.000 μονόχρωμες και 6.500 έγχρωμες σελίδες!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...