Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΟΛΤΕΕ: Συλλαλητήριο το Σάββατο 29 Ιουνίου


Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό – Πανεργατικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσει... η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) με τη στήριξη και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη–Καρόλου 24, Αθήνα. Οι εργαζόμενοι του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα θα εκφράσουν όλοι μαζί την αντίθεσή τους στην πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει πιστά η συγκυβέρνηση, υπηρετώντας αριθμούς και αδιαφορώντας για τους ανθρώπους.

Είναι επιτακτικός, περισσότερο τώρα από ποτέ, ο κοινός συντονισμός και η διοργάνωση μαζικών και ενωτικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων κόντρα στην εξαθλίωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας που θέλει η τρόικα και εκτελεί η δικομματική πλέον συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρώτα κατάφεραν να «κλείσουν» την Ε.Ρ.Τ. και να πετάξουν στο δρόμο με την πραξικοπηματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 2.656 εργαζόμενους. Είναι βέβαιο πώς θα επιχειρήσουν να επιβάλουν παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλους κλάδους με αποφάσεις αντισυνταγματικές και πέρα για πέρα απάνθρωπες. Τώρα στο στόχαστρό τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Δημοσίου με πρώτους στη σειρά των απολύσεων τους εκπαιδευτικούς και τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. (σε αριθμό 8.000 και 4.500 αντίστοιχα, σύμφωνα με δημοσιεύσεις των Μ.Μ.Ε.).

Τα σχολεία χρειάζονται εκπαιδευτικούς για να λειτουργήσουν. Το Κράτος Πρόνοιας, οι Κοινωνικές Παροχές πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, να λειτουργούν και να υπηρετούν τους πολίτες. Και για να επιτελέσουν την κοινωφελή αποστολή τους χρειάζονται προσωπικό, εργαζόμενους. Πρέπει να σταματήσουμε άμεσα τις βάρβαρες πολιτικές τους που καταστρέφουν την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, που ενισχύουν την ανεργία, που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, που καταστρέφουν την οικονομία και διαλύουν την κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...